Najbolji vaskularni hirurg u Beogradu

Prilikom izbora klinike, a naročito vaskularnog hirurga koji će izvršiti operaciju vena treba se dobro raspitati i prikupiti što više informacija o znaju, iskustvu i metodama koje primenjuje određeni vaskularni hirurug. Jedan od najboljih vaskularnih hirurga na našim prostorima, pionira jednodnevne hirurgije u Srbiji i primeni najnovijih metoda lečenja koje se primenjuju na vaskularni sistem, Prim. dr sc med. Miroljub D. Drašković svojim znanjem, iskustvom i mnogobrojnim nagradama iz oblasti vaskularne hirurgije opravdava epitet najboljeg vaskularnog hirurga u Beogradu ali i regionu.

 
najbolji vaskularni hirurgdr DraškovićVeć kao student Medicinskog fakulteta Univerziteta u Nišu se ističe mnogobrojnim nagradama i stipendijama.  Specijalističke, a zatim i doktorske studije otvaraju put, danas već poznatog dr Draškovića, do angažovanja u jednoj od najboljih zdravstvenih institucija, Vojno Medicinskoj Akademiji - VMA, najpre kao načelnika kabineta za opštu i vaskularnu hirurgiju 2003. godine, da bi  2007. godine kao pionir uvođenja jednodnevne hirurgije na VMA postao i načelnik istoimenog centra. Za svoje zalaganje, a pre svega znanje 2009. godine dr Miroljub Drašković postaje načelnik klinike za vaskularnu hirurgiju na VMA čime se potvrđuje njegova stručnost i profesionalnost.
 

Saznajte više o biografiji dr Draškovića...

 
Danas, kao najbolji vaskularni hirurg u Beogradu ali i regionu dr Drašković rukovodi privatnom specijalističkom hiruškom bolnicom koja okuplja iskusan tim stručnjaka koji su se potvrdili svojim radom u dugogodišnjoj praksi iz različitih oblasti medicine. U "specijalističkoj hiruškoj bolnici dr Drašković" se izvode sve hiruške intervencije na vaskularni sistem i primenjuju se sve moderne metode lečenja koje primenjuju najbolji vaskularni hirurzi u Novom Sadu, Beogradu i regionu.
 
 
 
U okviru "Specijalističke hiruške bolnice dr Drašković" nalaze se i:
 
  • Centar za vene,
  • Centar za hemoroide,
  • Centar za rane,
  • Centar za vaskularne pristupe za hemodijalizu,
  • Odeljenje urologije i
  • Odeljenje mikrobiologije.
 
Oblasti u kojima se ističe ova specijalistička bolnica su operacija vena, opracija hemoroida kao i operacija debelog creva.
 
 

Najsavremenije metode operacjie vena

 
 
U "specijalističkoj hiruškoj bolnici dr Drašković" operacija vena se izvodi svim poznatim metodama. U zavisnosti od stepena oboljenja proširenih vena koriste se različite metode kao što su VSM Striping metoda, ili klasična operacija vena, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima. Posebno treba istaći primenu savremene bezbolne metode trajnog uklanja proširenih vena vodenom parom.
 

Opreacija hemoroida za trajno rešenje problema

 
Kao pioniri primene THD metode opreacije hemoroida, hiruška bolnica dr Drašković se može pohvati sa više od 1000 uspešno izvršenih operacija ovom metodom. Kao najbolji dokaz o stručnosti i uspešnosti operacije hemoroida primenom ove metode mogu ptvrditi mnogobrojni zadvoljni klijenti koji sa zadovoljstvom prepručuju ovu bolnicu. Pored primene THD metode operacije hemoroida, primenjuju se i druge invazivne i neinvazivne metode za otklanjanje unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida kao što su: 
  • Laserska operacija hemoroida
  • Hemoroidektomija
  • Staplerska hemoroidektomija
  • Longo procedura
 
 
Vaskularna hirurgija ne mora uvek biti bolna a oporavak dugotrajan. Savremene metode koje  primenjuju najbolji hirurzi u "Specijalističkoj bolnici dr Drašković" su bezbolne a period oprovak minimalan.
 

Ukoliko imate bilo koji problem sa vaskularnim sistemom, od proširenih vena do pojave unutrašnjih ili spoljašnjih hemoroida možete nas kontaktirati za BESPLATNE konsultacije i savete koji će vam pomoći da se rešite zauvek rešite problema sa venama.

Komentari (0)

Ostavi komentar

Doktor vas pita

Kako ste pronašli naš web sajt
Pogledaj rezultate

Adresa: Braničevska 13 (kod Hrama)

             11000 Beograd

 

Telefon: +381 11 344 85 41

              +381 11 344 85 47

https://www.operacijavena.com

https://www.operacijahemoroida.com

https://www.hemoroidi.me

https://www.hirurgijadrdraskovic.rs

Zdravlje