Punjenje usana hijaluronom

Punjenje ( popunjavanje ) usana hijaluronom - najbolji način povecanja i korekcije usana

Punjenje usana, tj. njihovo popunjavanje hijaluronom ( hijaluronskom kiselinom ) predstavlja najbolji metod kojim se može izvršiti povećanje i korekcija usana. Na stranici Povecanje i korekcija usana smo nešto detaljnije napisali kojim se to sve metodima i tretmanima može izvršiti samo povecanje, a ovde ćemo nešto detaljnije da napišemo na temu punjenje usana hijaluronom. Ovaj tretman je najbolji način povecanja usana pre svega jer se bazira na hijaluronskoj kiselini, koja je prirodan sastojak svakog organizma, i kao takva je najbolje sredstvo za popunjavanje usana.

 

Punjenje usana hijaluronom - način dejstva hijaluronske kiseline

Već smo na stranici Hijaluronski fileri pisali nešto više o samoj hijaluronskoj kiselini i načinu njenog delovanja. Hijaluronski fileri nisu ništa drugo do hijaluronska kiselina u obliku gela, a već je poznato da je ona prirodni sastojak svakog organizma. Punjenje usana hijaluronom dovodi do povecavanja volumena, vezivanja vode, i samim tim povecanja i korekcije usana. Hijaluronska kiselina usnama daje svež i prirodan izgled.Punjenje usana hijaluronom

 

Punjenje usana hijaluronom - bezbednost tretmana

Već smo napomenuli da je hijaluron filer koji je potpuno prirodan, i da se u obliku kiseline nalazi u svakom organizmu. Iz tog razloga punjenje usana hijaluronom predstavlja potpuno bezbednu proceduru, koja daje najbolje rezultate od svih poznatih tretmana povecanja i korekcije usana. Punjenje usana hijaluronom neće dovesti do alergija ni alergijskih reakcija.

 

Punjenje usana hijaluronom - indikacije za tretman

Među indikacije koje dovode do potrebe za punjenje usana hijaluronom spadaju:

  • Potreba za povecanjem usana
  • Potreba za popunjavanjem usana
  • Rešavanje bora oko usana
  • Osvežavanje samih ivica usana

 

Cena tretmana

Cena tretmana zavisi od količine upotrebljenog sredstva. Cena se definiše nakon konsultacija u Poliklinici sa našim specijalistom.

 

Ukoliko želite da zakažete kontrolni pregled, ili trtman za punjenje usana hijaluronom, ili pak imate neka pitanja u vezi ove procedure, možete nas slobodno kontaktirati putem brojeva telefona, maila ili kontakt forme date na stranici kontakt. Specijalisti Poliklinike " dr Drašković " će vam odgovorii u najkraćem roku.

 

 

Pročitajte još i:
 

Komentari (0)

Ostavi komentar

Poslednje sa bloga

Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom. 

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47 

+381 60 344 85 47 | +381 60 344 85 47