Povecanje i rekonstrukcija grudi prirodnim putem

 

 

Veliki broj žena žudi za idealnim izgledom svojih dojki.Znaju da one itekako utiču na suprotni pol.S toga se u velikom broju slučajeva odlučuju za neku od opcija povecanja  grudi.Poznato je da postoji više načina,počevši od hirurških zahvata sa upotrebom silikona,preko krema,tableta,čajeva i vežbi.

 

 

 

Povecanje grudi prirodnim putem - BRAVA sistem

 

 

 

Međutim,pored navedenih opcija, na poliklinici dr Drašković, primenjuje se revolucionarna metoda za potpuno prirodno povecanje vaših grudi.Ova metoda naziva se BRAVA sistem.

 

 

BRAVA sistem se bazira na prirodnom povećavanju grudi,odnosno prirodnog rasta tkiva dojke.Metoda se primenjuje u privatnosti vašeg doma.Potpuno prirodna metoda bez upotrebe krema,tableta,operacija.

 

 

Ekspanzija tkiva je princip poznat preko 30 godina.Podrazumeva da tkivo raste ukoliko se postavi u uslove tenzije.Metoda BRAVA sistem je zapravo spoljni ekspander tkiva.

 

 

BRAVA sistem se sastoji od dve polučvrste silikonske korpe i minikompijutera SportBox čija je uloga da proizvodi,stvara i održava pritisak u korpama.Korpe mogu biti različitih veličina,u zavisnosti od oblika vašeg tela i saveta doktora. U okviru kompleta dobijate i sportski grudnjak koji je specijalno dizajniran da drži korpe i kompijuter na svom mestu. Naravno uputstvo se podrazumeva.

 

 

 

Prednosti BRAVA sistema

 

 

Potpuno odsustvo stranih materijala

 

  •   Bez rezova i sečenja
  •   Odsustvo ožiljaka
  •   Prirodne dojke
  •   Oporava brz i efikasan

 

 

 

Znatno više informacija o primeni ove revolucionarne metode na našoj klinici saznajte na  www.povecanjegrudi.rs

 

 

Za detaljnije informacije, pregledu, ceni, ali i konsultacijama sa našim specijalistima na polju estetske hirurgije, kontaktirajte nas putem stranice Kontakt.


Komentari (0)

Ostavi komentar

Poslednje sa bloga

U prijatnom ambijentu i u opuštenoj atmosferi stručnjaci Specijalne hirurške bolnice „Hirurgija dr Drašković“ brinu se o Vama i Vašim zdravstvenim problemima. Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47