Povecanje i korekcija usana hijaluronskom kiselinom

Povecanje i korekcija usana - pune usne kao ideal ženske lepote

Spoljni izgled je nešto što je svakoj ženi i čoveku veoma bitno, i čemu se posebno u novije vreme poklanja velika pažnja. Biti lep, zračiti energijom, šarmom i pleniti okolini je slobodno možemo reći ideal svake osobe. A od davnina je poznato da ideal ženske lepote predstavljaju pune, senzualne usne . Iz tog razloga, povecanje usana predstavlja jedan od najtraženijih tretmana iz domena estetske hirurgije. Povecanje usana, odnosno njihova korekcija su jedan od zahvata kojiem će pribeći gotovo svaka žena u cilju poboljšanja sopstvenog izgleda. Zadovoljstvo sobom i sopstvenim izgledom povećava samopouzdanje, a samim tim i način života, koji umnogome zavisi od samopouzdanja.

 

Povecanje usana - vrste  tretmana

Postoji nekoliko vrsta tretmana kojima se može izvršiti povecanje usana ili njhova korekcija. U one tretmane koji se najčešće izvode spadaju:

 

  • Povecanje i korekcija usana punjenjem silikonom

  • Povecanje i korekcija usana punjenjem masnim tkivom

  • Punjenje usana hijaluronom

 

Postoji još metoda za povecanje i korekciju usana i sve one imaju svoje određene prednosti i mane. Kao jedna od najboljih metoda se pre svega zbog prirodnosti materijala koji se koristi izdvaja povecanje usana kroz njihovo punjenje hijaluronom ( hijaluronskom kiselinom ), i ovo je metoda povecanja i korekcije usana se sprovodi u Poliklinici " dr Drašković ". Detaljnije o ovoj metodi možete čitati na stranici Punjenje usana hijaluronom , a o samoj hijaluronskoj kiselini i hijaluronskim filerima možete se informisati na stranici Fileri .

 

Kako povecati usne ?

Već smo napomenuli koje su to sve moguće vrste tretmana kojima se može izvršiti povecanje i korekcija usana.  Pored toga, ovde ne možemo a da ne napomenemo značaj dobre konsultacije sa doktorom, bez obzira na koju se od metoda povecanja usana odlučite. Mi naravno preporučujemo povecanje usana hijaluronskom kiselinom, pre svega iz razloga prirodnosti hijaluronske kiseline, i činjenice da je ona već sastavni deo organizma, ali kako povecati usne i koju metodu primeniti treba da bude vaša odluka. Potrebno je da u željama budete realni, a da vam lekar potanko objasni ceo proces, kako biste doneli pravu odluku.

 

U Poliklinici " dr Drašković " će Vam naš estetski hirurg do detalja objasniti ceo proces punjenja usana hijaluronom, i nakon konsultacije ćete zajedno doneti odluku o tome kakve usne želite i kakve ćete dobiti. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za povecanje i korekciju usana, ili pak želite da zakažete pregled specijaliste, molimo Vas da nas kontaktirate putem maila, brojeva telefona ili kontakt forme date na stranici kontakt.

Komentari (0)

Ostavi komentar

Poslednje sa bloga

Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom. 

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47 

+381 60 344 85 47 | +381 60 344 85 47