Plastična i estetska hirurgija

Kada su u pitanju intervencije iz domena plastične i estetske hirurgije i tretmana, u Specijalnoj hirurškoj bolnici „Hirurgija dr Drašković“ se trudimo da pratimo trendove, i da u svojoj praksi primenjujemo najsavremenije metode, tehnike, opremu i iskustva. Sa zadovoljstvom možemo reći da smo jedini ovlašćeni distributeri i jedina klinika na kojoj se primenjuje Brava + TAM procedura prirodnog povećanja grudi, zatim da se u našoj praksi koristi Vistabel Botoks, koji je jedini registrovani botoks u Srbiji, kao i da se u bolnici primenjuje metoda podmlađivanja lica plazmom obogaćenom trombocitima , kao jedna od najboljih procedura iz ove oblasti.

 

U tekstovima na sajtu posvećenim intervencijama i tretmanima iz ove oblasti možete pronaći dosta korisnih informacija, a ako vam neka informacija, oko bilo koje procedure ili tretmana bude nedostajala slobodno nas kontaktirajte putem maila, brojeva telefona ili kontakt forme date na našoj stranici kontakt. Specijalisti hirurške bolnice će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Tretmani i procedure koje se sprovode u hirurškoj bolnici iz domena estetske medicine i hirurgije:

 

  • Popunjavanje bora i korekcija i povećanje usana hijaluronskim filerima

Hijaluronske filere u bolnici „Hirurgija dr Drašković“ primenjujemo na više mesta u kliničkoj praksi. O samim filerima  više možete pročitati na stranici Hijaluronski fileri a o njihovoj primeni na stranicama Popunjavanje bora hijaluronskim filerima i  Povećanje i korekcija usana hijaluronom .

 

  • Podmlađivanje lica plazmom obogaćenom trombocitima

 

Ovo je jedna od savremenijih procedura kojom se može uticati na izgled kože lica, te izazvati poboljšanje na teksturi i tonusu kože. Više o samoj proceduri možete pročitati na stranici Podmladjivanje lica plazmom obogaćenom trombocitima .

 

  • Primena Botoksa u terapeutske svrhe

 

U Specijalnoj bolnici na stručan naši stručnjaci vrše primenu botoksa u terapeutske svrhe. Napominjemo da u praksi koristimo Vistabel botoks, koji je jedini registrovani botoks u srbiji. Više o botoksu i tretmanima njime možete pročitati na stranicama Botoks , Uklanjanje bora , Bore na licu , Bore na celu , Bore oko usanaBore oko ociju , Botoks protiv pojacanog znojenja - hiperhidroze . 

 

  • Mezoterapija lica i tela

  • Intervencije iz domena estetske hirurgije

  • Povećanje grudi prirodnim putem uz primenu Brava + TAM procedure

Komentari (0)

Ostavi komentar

Poslednje sa bloga

U prijatnom ambijentu i u opuštenoj atmosferi stručnjaci Specijalne hirurške bolnice „Hirurgija dr Drašković“ brinu se o Vama i Vašim zdravstvenim problemima. Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47