Hirurgija

Specijalna hirurška bolnica „Hirurgija dr Drašković“ nalazi se na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save, u Braničevskoj ulici br.13.

 

Bolnica okuplja iskusan tim stručnjaka koji su se svojim radom potvrdili u dugogodišnjoj praksi iz različitih oblasti medicine u Vojnomedicinskoj akademiji, Kliničkom centru Srbije i Institutu za onkologoju i radiologiju Srbije.

 

Od osnivanja, 2007.godine, (Hirurška ordinacija „Dr Drašković“), cilj stručnog tima je da se usvoje najmoderniji principi hirurškog lečenja pacijenata, dominantno po principima jednodnevne hirurgije. 

 

Sa ponosom ističemo da je danas „Hirurgija dr Drašković“ jedan od pionirskih stubova moderne jednodnevne hirurgije u Srbiji, a naročito u privatnoj lekarskoj praksi. Naš cilj i u budućnosti je povećanje broja operacija po principima jednodnevne hirurgije, uključujuči i najsloženije zahvate.

 

Bolnica raspolaže sa dve kompletno opremljene operacione sale, u kojima se mogu izvesti najsloženije operacije iz domena abdominalne hirurgije, hirurgije dojke i štitne žlezde, vaskularne hirurgije, urologije, ginekologije, kao i laparoskopske operacije žučne kese, kile, želuca, debelog creva.

 

U cilju adekvatne podrške hirurškom programu, bolnica raspolaže sa modernim centrom za sterilizaciju, sa dva parna autoklava i jednim plazma sterilizatorom najnovije generacije. Takođe, bolnica poseduje i mašinu za automatsko pranje i

dezinfekciju endoskopskih instrumenata.

 

Poseban interes našeg tima je uvođenje novih procedura u rutinsku praksu, koje se u svetu već primenjuju, a kod kojih je dokazana efikasnost u rešavanju medicinskog problema, ali i konfor za pacijenta pri izvođenju istih.

Komentari (0)

Ostavi komentar

Poslednje sa bloga

Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom. 

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47 

+381 60 344 85 41 | +381 60 344 85 47